Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under 6 år hade jag forskarplats på KB i Stockholm och reste från Värmland och Ransäter typ 7 dagar i månaden til kgl hufudstan oxo i egenskap av ordförande av Sigge Stark,s litterära sällskap. Jag roade mej på Operan och var ofta ute och dansade i storst


Till dans

Till Dans


Våra kroppar kom till dans
men inte våra själar
våra själar kom till dans
men inte våra kroppar

Barbie sökte Ken
Ken sökte Barbie
allt bråte i säcken
fördommar, lögner
en spekulation
från början till slut

Endast en gång
är vi outforskade för varandra
vi föds som orginal
och dör som kopior

Av alla vällustnätter
vile jag ge ett enda ögonblick
mot evigheten

Owe Skogström




Fri vers av owe skogström
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 20:59



Bookmark and Share


  mare VIP
..intressant skrivet..........
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

owe skogström