Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havandeskap


Havandeskap

Nationen föder 100 000 barn om året
hälften gossar hälften flickor
finurligt gossarna något fler
de dör oftare

Havandeskap
är högsta lyckan
och livets mening
och högsta lyckan




Fri vers av owe skogström
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-25 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

owe skogström