Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbehåll

Vilka frågor är de rätta

vilka ögon

bör jag undvika


Du

skjuter skarpt

mot min förbehållsamhet


Säger:

Det du ser idag

är ett resultat

av det som gick dig förbi

igår.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-25 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon