Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i natt när sömnen inte ville komma


LIVET EN FÖRUNDERLIG VÄRLD

livet det är verkligen förunderligt
det går upp och ner tiden har sin gång

ena dagen är jag glad. rent av lycklig
för att nästa dag se all glädje all lycka rasera

men det är livet och den väg jag vandrar
här och nu, som skapar mig till den jag är

jag vandrar på min väg framåt, försöker
inte se bakåt, men det är svårt, mycket svårt

när det gamla vill komma upp till ytan, det
som jag vill glömma, är papper och penna mitt redskap

livet är en förunderlig värld, där vänner kommer
och vänner går, men bara dom verkliga ärliga stannar

livet med många sorger, bekymmer som ger oro
i själen, att försöka vända allt det negativa, det svåra

är för mig att ge livet en chans, att visa mig och
världen, att bevara det jag tror på, säger mig allt

jag är den jag är och som jag är det är så jag
vill vara i vår förunderliga värld






anits 25 juli 2010










Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-25 20:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på sunnanvind
2010-07-26

  Lars Hedlin
Mycket fint ....
2010-07-26

  poetryGirl
fint skrivet
2010-07-26

  Eva Helene VIP
Fint skrivet! Gott att få möta en rak och ärlig människa som du.
2010-07-26

  Elaine.S VIP
"jag är den jag är och som jag är det är så jag
vill vara i vår förunderliga värld"

Att veta vem man är och vem man vill vara, det är stort...
2010-07-25

    sunnanvind
Och du är en vacker människa! Du ger o ger...tack för texterna du skriver! Kram!
2010-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Ett äventyr alltsammans.
Spännande.
2010-07-25

  Catharina Edin VIP
Du har mycken självinsikt, som du kan omsätta i fina, rediga texter -
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP