Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam tår

Den rinner ner för kinden

En ensam tår för alla känslor

För alla gamla tankar

En droppe av min själ

Den ensamma tåren symboliserar så mycket

Så många känslor

Så många tankar

Så dum jag var/är/kommer vara




Tar det någonsin slut....




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-26 04:45



Bookmark and Share


  Amorina
Tycker mycket om orden "en droppe av min själ".

Ja, en enda tår kan rymma mycket, så är det. Fint skrivet.
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman