Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag möter dina ögon i mörkret

Jag möter dina ögon i mörkret.

Som en ström

- stark -

och

oundviklig

är den kraft som pressar sig fram

med ljuset



tusen kroppars kättja

strömmar

igenom och tar för sig

av vad som tidigare

hållit mig

vaken genom natten.






Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-26 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon