Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika röriga som mina tankar framstår mitt handlande

Det tar så mycket tid i anspråk
att leta
alla dessa saker

jag kunde lika gärna
beskrivit
mitt liv

lika gärna

än här
än där
som om
som om jag inte

min dröm
min dröm...
tänk om denna
min sista dröm
egentligen är den första
och
enda

den rätta




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-26 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP