Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (utveckling)...

 

vid egen arms slut

där finns en hjälpande hand

oberoendet


vidgar utvecklingens väg

mot samarbetets värde

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-26 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra