Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är en önskan hade drömmar om det denna sommar.............


RESA BORT

jag skulle vilja resa bort några dagar
ja, två skulle räcka för mig

att få se något annat än mitt eget
det är en stor önskan jag har

men tyvärr så går inte det, min ekonomi
är inte så, att jag kan göra något annat

se mig om, få ny perspektiv på tillvaron
en dagsutflykt det kanske jag gör

för att se en ny plats, nya vyer för min
kamera, kanske jag gör det innan sommaren
är slut

det får räcka för mig, en vinst på lotto
det vore bra, men då ska jag satsa lite

men det gör inte jag, vänder på varje
öre, det är min lott här i livet

jag är inte avundsjuk på dom reser, än
hit än dit, men visst skulle också jag vilja
göra se

så lite avundsjuk är jag nog ändå, förstår
bara inte hur många kan och har råd

det är inte mitt bekymmer, jag har nog
med mina egna, har jag mat och tak över
mitt huvud är jag nöjd

att få vakna upp till en ny dag, se ut
genom fönstret, höra fåglarnas sånger

det är så skönt, så vackert, så en kopp
kaffe för smaken, doften, och njutningen skull

kan min nya dag börja, ett oskrivet blad
i min historia




anits 27 juli 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-27 10:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, jag hoppas du kommer till havet i sommar!
2010-07-27

  Eva Helene VIP
Hoppas din dröm blir sann och att du får resa bort ett par dagar!
2010-07-27

  aol
ja vad annat kan man göra, sann fin skrift,
2010-07-27

    ej medlem längre
Fint skrivet...
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP