Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjur

Om natten smyger
rådjuret kring huset
Pendlar in och ut
över min tomtgräns
Jag märker ingenting
Det är bara halvätna
äpplen
som talar till mig
på morgonen efteråt.
Jag är i ett annat läge
när hon beträder
gräset
mer vågat
än någonsin
tidigare.
Med näsan tryckt
mot fönstret
andas hon
lyssnar
efter rösten
i hjärtat
som ropar
in till värmen




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-27 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon