Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Urspungligen en tanka, numera utökad


Natt

Nu är det snart natt här
Ljuset dör långsamt och rött
som en himmelseld
Vi gick på glödande kol idag
och fann inga vägar ut,
allt ledde bara inåt
Sedan kom regnet
och sköljde över oss
Vi följde med i fallet
och drev upp på den här stranden




Fri vers av Erik W
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W