Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödans

Snöflingorna dansar
här utanför rutan
som om någon spelade
en osynlig symfoni
och de lägger sig
så mjukt och försiktigt
över detta landskap
som långsamt mörknar
Nu kommer natten
på sina svärtade vingar
och sveper sig in
runt de vita flingorna
Ingenting
är verkligare än så
men allting bleknar
i denna snövita dans
Snart finns ingenting kvar,
inte snön,
inte dansen,
inte mörkret,
inte ens jag




Fri vers av Erik W
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W