Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skrivuppgift, att utifrån tolv ord skriva en text (försök gärna gissa vilka)


Till Alexandra

Förklaringar,
förverkligade attityder
av något som vi
sedan länge glömt
men som inte
missgynnar
Sannolikt
är inte rättigheter
och värderingar
värda mer än sandkorn
För du och jag
är redan nedsmittade,
vi är två
av de elakartade
och befläckade
men vi har
så rena hjärtan
att de
inte vågar skjuta oss än
fast vi är av den ras
de brukar härja
och lägga i ruiner
Så kom
och ta min hand,
vi kan förflyktigas,
vi kan starta om




Fri vers av Erik W
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W