Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orginalversionen är längre men jag tycker att detta är bättre


Symposium

Ett öde
så sammanlänkat med ett liv
att de synes oförgängliga,
att de endast
är två aspekter
av samma kropp,
samma evighet




Fri vers av Erik W
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W