Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan, vad jag är din

Vad jag har sagt
vad jag har önskat
vad jag har slängt
mig själv
på knä
krälat och bönat och bett

 

Du kan få min värdighet
jag vill inte ha den
om det betyder
att jag kan få dig.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 525 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-29 00:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag undrar om du är kniven eller slipstenen, jag satsar på slipstenen, solid as a rock
2011-02-21

  Ola Rydberg
Oj starkt bra och kärnfullt
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed