Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

Vill va hos dej nu
Vill känna din kropp intill min
Vill höra din röst viska ord intill mitt öra
Vill bara vara nära dej
Vill inte sitta här å veta att de inte bara är att gå hem till dej
Utan att de är flera mil hem till dej
Känner en sån saknad efter dej, din närhet.
Önskar att de inte va så lång väg emellan oss!
Då skulle ja va hos dej nu
Kunna leva å va gla
Inte sitta här å va lessen…
Vill att nått ska hända så att ja kan träffa dej!
Vill inte leva så här…




Fri vers av Empress of Moldovia
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-11-19 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empress of Moldovia
Empress of Moldovia