Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en önskan

Sitter här ensam på mitt rum
Tårarna rinner nedför mina kinder
Vet fan inte vad jag ska göra
Har en sån stark längtan om att få ha dig nära
Dag som natt
Vill veta att du finns där
Att hålla om mig när jag är lessen
Och skratta med mig när jag är glad

Inte bara fantisera
om hur de skulle kunna vara
Jag vet att de kanske aldrig kommer bli så som i fantasierna
Men vill ju så gärna
Mina drömmar om dig
Håller mig vid liv
Ingen annan har fått mig att må så som du
Du är den drömprinsen jag önskar mig
Både på utsidan å på insidan
Men de säger att man aldrig kommer få sin drömprins
Å de verkar som att de har rätt

Men mitt hopp om att vi en dag
ska kunna leva nära
har inte slocknat och kommer
nog inte att göra de!

har bara en önskan
och de är att få ha dig nära!




Fri vers av Empress of Moldovia
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-05-20 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empress of Moldovia
Empress of Moldovia