Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade!

Älskade tänker på att ta sitt liv
Vill inte leva längre tycker livet e simpelt å skit
Värkar inte tänka på att jag finns
Kan inte hjälpa min älskade
Kan inte få min älskade att bli glad
Släpper inte in mej eller öppnar sitt hjärta
Tar min älskade livet av sej följer jag med
Vill inte stanna kvar ensam i denna värld
”If you jump, I jump!”




Fri vers av Empress of Moldovia
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-01-04 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empress of Moldovia
Empress of Moldovia