Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti mitt huvud

Det jag vet, vet inte många
Ingen vet va som pågår inuti mitt huvud
Det e det bara jag som vet
Om någon skulle kunna tränga sej in i mitt huvud å se
Vad som pågår skulle dom bli förvånade..
Dom skulle nog tro att dom hamnat fel..
Ingen vet vad som pågår inuti mitt huvud
De Tror, men vet inte
Ingen kommer någonsin få veta
Ingen kommer någonsin att få veta de som ligger begravt där inne
Alla dessa hemligheter
De kommer att följa mig till graven!




Fri vers av Empress of Moldovia
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-12-30 01:03



Bookmark and Share


  Svante
En helt okej text kring detta att man har vissa saker som man har helt för sig själv. Fascinerande att tänka kring detta att en massa saker försvinner helt när man är borta, och som har försvunnit med dom som har levat tidigare. Men det är skönt att man inte måste tala om allt, att man har en egen frizon.
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Empress of Moldovia
Empress of Moldovia