Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På golv av glas

En annan sorts verklighet
som ett ofullbordat lapptäcke
Emaljögat brister
som av tårar eller skratt
På golv av glas
vandrar jag omkring här
Glassplitter och krossade drömmar
är minnen av bortglömda dagar
Att landa mjukt
kan vara att falla hårt
Tiden är ett sandpapper
som nöter av dagarnas ramar
Sanningen genomskådar oss
lika lätt som vatten
Konstitutionens medvetenhet
hindrar fler fall
Det är värt det
även om spegeln brister
En annan sorts verklighet
som ett ofullbordat ögonblick




Fri vers av Erik W
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-07-29 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W