Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbrott

Kom ut i ljuset
Den rena sanningen
kan inte ses från insidan
Inuti regnbågen
är allting bara vitt
Sedd från sidan
har det färger,
former och konturer
Livet är inte att se
utan att tolka
Jag är ett hjärtslag




Fri vers av Erik W
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W