Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningen

Andas bara i skymningen
på en utbrunnen vind
och täcka rummet med ord,
likt en fackla
lysa upp tveksamheten
i livets spegel
nu eller i nästa ögonblick
alltid denna lust
innan verkligheten tar överhanden
ropande i bröstet
efter dåtid eller kommande




Fri vers av Erik W
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-29 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W