Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you're my best friend, Bridget

bältet har inga fler hål
tröjan visar magen,
hur mycket jag än drar i den
byxorna gör märken på höfterna
bhn klämmer åt mer än den ger stöd
sommarklänningen fastnade halvägs på
slets sönder i sömmarna då jag krängde av den

guuu' va tjock jag känner mig

vännerna klär sig i trikå
för att visa sina platta magar
sina smala lår
jag kontrar med min urringning
with my trunk and all its junk
lågt skurna jeans
synliga troskanter

guuu' va osynlig jag verkar vara

bakar kakor
äter upp all glasyr i väntan på att de ska bli klara i ugnen
kan inte använda plattången
platt på ena sidan, knasigt på andra
för mycket produkter
ett kladdigt trassligt klet

guuu' va jag är otillräcklig

you know my pain Bridget
en Bloody Mary tar bort ångesten
dina bilringar är mina bilringar
you're my best friend, Bridget

jag tar väl en pralin till




Fri vers av Yheela
Läst 195 gånger
Publicerad 2010-07-30 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela