Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKADE BLOMMOR

rosor är vackra



jag älskar änglatrumpet



pelargon är fin






anits 30 juli 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-30 18:37



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilken rar haiku! Jag älskar också blommor, särskilt Ippomoea - Blomman för dagen.
2010-07-30

  poetryGirl
jag håller med
2010-07-30

  Eva Helene VIP
Vackra blommor till glädje och tröst. Fint!
2010-07-30

  Eaglemountains VIP
Vackra ord, i korta ordalag, till en vacker bild!
2010-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Guds skapelser.
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP