Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Ärans fält (Bush's sandlåda)

Jag är en vilsen soldat som ålar fram på ärans fält
Kulor söker kött och offren skriker gällt
Jag kryper bland sargade kroppar till kanonernas hätska musik
Splitter yr som ilskna getingar, som om det regnade spik

Jag är en vilsen soldat som huserar i främmande land
Solen sveder huden och kängorna är fulla av sand
Vi ska störta den galna diktatorn som är en fara för demokratin
Folket ska befrias, dessutom behöver vi olja och bensin

(Vi är världens samvete, vi slår ner på tyranni)
(Vi är världens samvete, vi står upp för demokrati)

Jag är en vilsen soldat som ålar fram på ärans fält
Larvfötter fimpar kroppar och offren skriker gällt
Vi ska störta den galne diktatorn som är en fara för demokratin
Ja, folket ska befrias, dessutom säkrar vi ekonomin

(Vi är världens samvete, vi slår ner på tyranni)
(Vi är världens samvete, vi står upp för demokrati)




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-31 10:26



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Dina texter är rock även om denna nu är mer progg! Gillar dig stort! Texterna större!
Fridens Lena Liljor/Ammie
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP