Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kor ska inte flyga

kossan flyger så ståtligt bland molnen
hon vet att hon inte hör hemma
men hon kan ju bara inte
låta bli
med klumpiga vingslag flyger hon fram
till fåglarna
som så ståtligt flyger sin väg
för vad gör en ko uppe bland alla moln?
hon vet att hon inte hör hemma
men kan bara inte
låta bli
varför ska hon inte använda vad hon fått
bara för att hon är
en ko?

varför ska inte
kossan få flyga?




Övriga genrer av Nette
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nette
Nette