Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hjälpande hand

du tar min hand och
för mig iväg
på smala vägar
genom vackra
landskap

tar mig bort
från stigen
in i skogen
bland träden

försvinner du

kan endast höra

din röst
jag följer
försöker hitta
bland alla träd

står du

gömmer dig

bakom skuggorna
kommer du ut
och för mig
bort

in i mörkret
där jag släpper
din hand
är jag själv

vilse

i fel verklighet

söker jag efter en hand
att föra mig tillbaks
på alla dessa smala stigar

vandrar jag nu själv







Fri vers av Nette
Läst 221 gånger
Publicerad 2011-04-12 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nette
Nette