Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig skrika

blodet kokar och
musklerna skakar
och
huvudet snurrar och
något vill ut

måste slå
slå på vad som helst
ta sönder
vrida
vända
tortera

jag måste få skrika
spänna hela kroppen
och
springa runt, runt
och framåt

bara få komma ut
bli fri
komma hem
släppa ut monstret
och bli galen
men bara för en stund

om jag bara kunde
fick
snart exploderar jag
så akta dig för splittret




Fri vers av Nette
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 21:58



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det var mycket bra skrivet om det som jag målat och Kandinsky skrivit om att det vi gör är att försöka få en framkomlig väg men när vi tyckt oss röja undan stenar kommer någon ond person och placerar nya. Så har jag tolkat det i alla fall. Tack för läsningen.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nette
Nette