Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kisande

Under ditt segel
är jag följsam
behändig
foglig om än bara
för dig
Där
mellan en tusenårig himmel
och ett bedjande hav
kan jag inte göra mer
än att tystna
Långsamt glider min blick
från det igår som skymtar
i horisonten
och nuet
i dina kisande ögon




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon