Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Låter livet smeker mina variga sår
Jag smet ombord på detta fjärran tåg

Polera min hud med ett hårt lager vax
Det ät är dags
Stoppa all dårskap som sipprat in
Försegla alla galna drömmar som vill komma in

Det där om stormfälld skog
Att inte räcker till, få nog

Jag bryter den raka linjen
Av rädsla och ångest






Fri vers av backsippa
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-31 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa