Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath

till Kjärstin




Skimrar

 

promenader och
matlagningskvällar

 

grön mild ärtsoppa

 

film och musik
ingefärste

 

klädprovning med fniss
kaffe på en trottoar

 

samtal utan mask
gråt och skratt

 

genom ljus och mörker
och mörker och ljus

 

fanns du
fanns jag

 

finns vi
dansande vägen fram

 

nyfiket kikande
runt hörnet

 

 

 

© Eva Langrath 2010

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Langrath VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-01 12:53



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härligt förmedlat
2010-08-03

  Monika A Mirsch VIP
verkligt gott under månens sken
2010-08-02

  Mr Lindemann VIP
Likt en testund på en väl avvägd plats
där tiden stor stilla en minut
trär jag på mig en del av en kaffepaus
för att njuta in delar av denna texten
(Fin arom)
2010-08-01

  Bibbi VIP
Så underbart ljuvligt.
2010-08-01

  mare VIP
Låter underbart !!
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP