Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt från hem

jag virvlar runt
som alla andra
vindarna tar mig
hit och dit.

I en värld av oändlighet
är jag vilse
bland främmande smaker
och långt från hem.

jag driver omkring
och stannar aldrig
längtar ner
där jag står still.

Jag kan inte
flyga tillbaks
igen
för vindarna har
fört bort mig.

långt från hem.




Övriga genrer av Nette
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nette
Nette