Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oändliga

Det känns så verkligt helt plötsligt
Som regnet

Att vara men inte synas
Som tårar i regn

Om viljan
Att inte behöva tänka mer
Att få lägga sig




Rubba inte mina cirklar
För allt mitt bär jag med mig
I det oändliga




Fri vers av Emeline
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-19 22:47



Bookmark and Share


  sofiavishet
vackert och djupt!
2006-05-28

  Smultris
Helt underbart skrivet...
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Emeline