Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag inte sa

jag behöver ingen
ingen alls
det var allt jag sa till dig
ändå hörde du det jag inte talade om


jag berättade om sånt som inte betyder något
men inget om det som betyder allt

ändå kunde du höra mina stillsamma rop

varje gång du sa att du kunde höra
började jag flyga igen

sakta till en början
men så fort du inte var där

sjönk jag
längre, långsammare




Fri vers av Emeline
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-06-17 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeline