Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swaying soul tonight


det är bättre att inte vara alls

än bara vara nästan


det är så det känns när vinden

blåser som hårdast

och drar med sig alla lösa själar

som svävar

någonstans mellan marken

och det tomma intet


när man bara vill lägga sig

och aldrig tänka igen




Fri vers av Emeline
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-06-22 00:55



Bookmark and Share


  Kubla Khan
svinigt bra... känns som ett ... rus..
2006-06-22

    John Wayne
Jag tycker den tar tag i mig på något sätt som får mig att känna som om jag håller med det som du skriver.
Gillar den som sagt
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Emeline