Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

October


lägger mig

jag kan inte springa längre

han har hunnit ikapp för länge sen


när jag faller

och blundar

är den sista delen av mig

någon annanstans

där jag vill att den ska vara

kanske hos dig

kanske inte

kanske bara här

kanske bara nu




Fri vers av Emeline
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-05-24 22:49



Bookmark and Share


  sofiavishet
fint skrivet, lite hemsk också..
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Emeline