Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

minnet av ditt förvridna ansikte hemsöker mig
du satt fängslad, onaturligt stel, ett viljelöst vanvett
men jag kan inte hjälpa dig, får inte stanna
får inte vända mig om
de lössläppta vakthundarna
närmar sig i den döda punkten
asfalten brinner.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 21:36



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ett ruskigt ögonblick! Väl fångat med dina ord. Jag ryser och applåderar....
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin