Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsam bearbetning. Visste inte vad kärlek var då ...




Tough Love (Vi älskade hårt)

 

 

Det var stenhård kärlek

som fick mig att spotta tänder

 

Vi älskade så hårt

att hjärtats förlåt rämnade

 

och vägen till varandra grusades

för alltid

 




Övriga genrer (Aforism) av Anna*
Läst 221 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-02 10:52



Bookmark and Share


  firefire
nej till slut spelar alla förlåten ingen roll längre,de blir bara till tomma ord utan vare sig känsla eller mening..det var stenhårt,du kallar det kärlek,men jag vill inte tänka på det så,kärleken gör aldrig ont ,inte på det viset i alla fall..fast det är klart,det kanske var/fanns innan det urartade..jag hoppas det i alla fall..
kram min starka vän;)
2010-08-04

  Tothem
Väl formulerat, med få ord beskrivs mkt levande ett livsöde.
2010-08-02

  Cadena
Uttrycksfull och med naket originella bilder. Fångar mycket med sitt koncentrat.
2010-08-02

  Emme VIP
Dessa rader ger eftertänksamhet och det är bra, snyggt!
2010-08-02

  Svartsilver
bra flyt i din dikt, den fick mig att tänka till lite.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*