Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågat

Min längtan går i vågor

När jag vågar

tänka på

hur underbar du är

riskerar jag att drunkna

i tsunamin

efter skalvet




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 462 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-05 06:25



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Gillar titeln med sin dubbeltydighet.
2018-01-06

    JJ VIP
Stark, fin och med nerv! Fin dikt! Mvh. JJ.
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*