Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det som vårdas kommer att bestå!


Tack finaste!

En känsla av ömhet
Ett värmande ord
Livet drabbar oss alla

Någonstans lyser
en stjärna så klar
också i natten den kalla

Aldrig vi glömmer
våra älskade barn
de finns i hjärtat beständigt

Alltid vi gömmer
det fina som var
det goda är livsnödvändigt

Dofter och färger
omger alltjämt
när hösten kommer åter

Vare sig vi skrattar
eller smärtan är djup
kanske vi båda gråter

Så kommer dagen
så skimrande god
med nya härliga visioner

Så kommer natten
med mörker och ro
alltjämt med nya dimensioner




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 509 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-10-04 20:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint i ord
2023-03-25

  Jasmine_S
Känner en värme i dikten. Så fint och bra skrivet!
2021-11-04

    JJ VIP
Tycker om den lite ödsligt befästande tonen i dikten! En konstaterande vilja på nåt sätt. Applåd! Mvh. JJ.
2019-10-17

  Jan Widströmer VIP
Väl rimmat och vackert tänkt om livet. Kanske för någon att tonsätta?
2019-10-05

  Monika A Mirsch VIP
En underbar dikt har du skapat - TACK! Återkommer i dagryningen
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*