Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min verklighet

Älskade ...
Du fyller mina drömmar med evighetsljus.
Hur kan jag förklara min kärlek?
Dina ögon är djupa som oceaner och min längtan simmar utan att tröttas, utan att nå fotfast mark - vällustigt i din kärlek.

Jag somnar med dina värmande ord som en purpurmantel lindad tätt.

Din ömhet ristad i sirliga gyllene bladverk i mitt hjärtas reserverade kammare.

Vi har planterat frön av kärlek tillsammans. Turats om att vattna, vi har rensat ogräs och vårdat oss om de späda plantorna. Nu har de mycket snabbt växt till - blivit ståtliga och fått djupa rötter.
Det är snart dags att skola ut dem för att se om de kan överleva utanför det skyddande växthusets vård.

Älskling ...
När jag tänker på dig blir jag varm av längtan.
Orkidéer blommar länge i dina spår och sprider en väldoft vida omkring.
Jag känner doften buren av vinden som för att kalla mig till ett möte, som för att locka mina sinnen att öppna sig.

Du finaste fina ...
Vad finns det i den spirande grönskan som berör mitt hjärta så?
Jag ser träden spricka ut och jubla över vår kärlek och blommor tränger upp ur den hårdaste mark för att förgylla vår dag - den sköna.

Du lämnar spår vart du än går - för min skull.
Mitt hjärta fröjdas över vart guldkorn jag finner och lägger det till min längtan i vår privata skattkammare.
Där har juveler samlats på hög, ädelstenar och de mest djupskimrande pärlor.
Tillsammans, min kära, då vinden så manar - ska vi ge dem vidare till de som är ämnade.

Underbaraste ...
Jag möter din blick över eoner av tid. Som om jag känt dig sedan universum skapades av ett ord.
Som om min längtande själ hört din röst genom alla tider.
Som om kärleken varit bestående då djup ropat till djup.
Någonstans kopplades vår framtid ihop - du bottnade i min själ och jag i din och det är därför jag skriver till dig.

Var rädd om dig, du, min framtid ...




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 574 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-25 08:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så himla vackert
2018-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfullt, ömsint, vackert!
2017-12-27

  Hopplös själ
Jag är ledsen men hopplös själ blir ännu svartare och brister!

Förstå mig rätt!
Jag gratulerar dig till ditt paradis och önskar dig all välgång!
Du skriver vackert om det som ligger långt bort för somliga!

Hoppas du får flyga länge i din vackra himmel!
2017-12-27

  Bengt VIP
En fantastisk text vackertblyriskt och frågande.
2017-12-25

  Salvation Pepper
Vacker kärleksbetygelse!
2017-12-25

  aol
Underbart ömt kärleksfullt skaldat man blir varm i hjärtat,
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*