Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysliga Observationer

Jag ser i dina ögon
den värme jag längtat
den omsorg som smälter det frusna
den kärlek som är ovillkorlig

Jag ser i ditt hjärta
en skönhet som växer
en ömhet som expanderar
en övertygelse som ökar

Jag ser i din närhet
ett ljus
ett skimmer
en glädje

när jag öppnar mitt hjärta
tar emot det du ger
expanderar min tolkning
av Universum

Ändå förstår jag
att det enbart
är en början
på något mycket större

och ryser!




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-06 13:44



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Paroptimism när passionen förblindar och förgudar
2018-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på livets gyllene tråd!
2018-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Kärleksdynamit.
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*