Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

 

 

hoppade i

med kläder

 

hoppas

på simkunnighet

 

när förlist eka

saknar åror




Övriga genrer (Aforism) av Anna*
Läst 143 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-07 19:00



Bookmark and Share


  jörgen g
Genomtänkt!
2010-08-15

  Michaela Dutius
Det är orden du inte skrev - de osynliga - som talar högst
2010-08-09

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Bra skrivet...säger mycket :)
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*