Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*en älva viskar*




Ingenting att följa

Tro inte att jag inte dig kan villa bort
att jag är en ängel
bara för att jag ser ut som en
Mitt leende är inte alltid snällt
och jag vill dig inte alltid väl
Älvor dansar på dimmiga ängar
men vad de gör dessemellan
har du inte den blekaste aning om
lille vän

Inga landmärken
inga fyrar i mörkret
inget ledljus alls
inte ens älvornas lykta lyser inatt
Du villar bort dig
hittar inte stigen fram

En enda stjärna lyser klart
med skarpt sken
men
den lyser inte åt dig
skenet är vänt åt ett annat håll
Du ska inte hitta hem inatt
lille vän
Du ska gå vill




Fri vers av Lindalou
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-03 14:28



Bookmark and Share


  Anna*
Det verkar inte vara en viskning att lyssna till alls. Snyggt skrivet!
2010-08-03

    Max Poisé
en serenad av älvor som fyller min dag...tack hörru!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou