Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ark




Temptation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Säg
hur skulle jag
vidröra dina drömmar
utan att bli berörd av längtan
utan att förvandlas till aska
efter dina brända fotspår

 

om
du är
korset

då nekar jag Gud och låter dem
föra bort mig för att korsfästas

om
och
om

dag
och
natt

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 1189 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-08-03 02:23



Bookmark and Share


  aol
vacker, och liksom sann vännen,
2010-09-09

  Elaine.S VIP
En perfekt titel till en dikt som talar både i ord och form.
2010-08-03

  Mr Lindemann VIP
Den gör sig bra formässigt

sedan är det innehållet:
"Sann" ja, det är upp till upplevaren av verkligheten att avgöra
Att bära kors så där hursomhelst, kräver sin man, eller kvinna
2010-08-03

  sommarmoln
Kanonbra!:)
2010-08-03

  Ulf Lagerholm
Denna är vacker. Därför också sann.
2010-08-03

  Tove Meyer VIP
helt underbar!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP