Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(.) den slutliga

 

Här är jag

igen vid den punkten .

 

Fast det finns ingen punkt för någonting

Årstiderna även omfamnade

 

Ingen punkt mellan

kärlek och hat

Krig och fred

liv och död

Allt är sammanvävd

 

Och ändå

här är jag

igen vid den förbannade punkten

där som allt avslutas i slutet av ditt brev

som om allt är sagda

fastän många osagda går runt i min bröstkorg

slår trumma som låtsas hjärtslag

 

 

Det är inte bara jag som brinner

 

jag vet

Du, Vi …

Det är ett helt land

som brinner i hjärtat av oss




Fri vers av Marduk VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-02 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP