Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen inom!

I morgonljuset
hittade jag svaren

Sanningen finns
närmast hjärtat

Visst vore det enkelt
att bara låta allting ske!

Utanför ser himlen in
ser min själ

Vindarna bär mig

Livet för mig vidare....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 479 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-03 12:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint...
2010-08-03

  anits VIP
Mycket vackert
2010-08-03

  Suzy med punkterna
Ja oavsett så bär livet vidare och du skriver det mycket väl här
2010-08-03

  Anna*
Ursnyggt om vikten att vara sann och låta livet föra oss vidare i rätt riktning!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin