Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar till låns!

Mina tårar är utnyttjade

Lånade till något bakomliggande

Smärtan i mitt bröst gräver hål
i den vetskapen

För mycket bagage, inget slut
insikten gör lika ont

Tycker mig känna och se
mer än jag någonsin behöver....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-03 12:44



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Jag känner verkligen igen mig i denna text! Mycket bra beskrivet om stor smärta
2010-08-04

  anits VIP
Smärtan och vemodet du känner
förmedlar du med dina målande
ord
2010-08-03

  Suzy med punkterna
Med sorgsen smärta ...
2010-08-03

  Anna*
Smärta förmedlat starkt på få rader. Känner igen.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin