Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surrandes undran!

Förståelse , förundran och undran

Vad ska jag säga?

Vet ej hur jag ska få fram det som är rätt?

Stilla hasandes i förgrunden
orden de snubblar haltandes i halsen

Varför jag?

Orkar inte med för mycket snurr
oljuden ligger som en geting svärm i mig

Rörelse och energi som berör och stör
förvirrinings tillstånd!

Akta avakta stanna !

Vad vill du?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-04 12:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin