Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, den här är gammal. Kanske inte i år räknat men i känslomässig evolution. Lite kul att man sparat allt sånt i alla fall...


Är du här med mig?

Kärleken växer till ångest...
Jag vet nu varför man mår illa.
Ångesten växer till frustration...
Jag vet nu varför man sårar.
Frustrationen växer till hat...
Jag vet nu varför man inte vill leva.

Hatet tar över och jag är här igen...
Är du här med mig?




Fri vers av Olof RB
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-11-20 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof RB
Olof RB